Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Специфікації та ціни Renault Koleos 2018 модельного року

Базова вартість французького кроссовера стартує з позначки у 32 тисячі євро. Вийшовши на європейський ринок на початку 2017 року, Koleos одразу привернув до себе увагу своїм неординарним виглядом та цікавим співвідношенням ціни та якості. Трохи пробуксувавши на старті продажів п’ятимісний позашляховик нарешті завершив формування лінійки двигунів та пакетів опцій.

В компанії Renault багато надій покладено на новий середньорозмірний кроссовер під назвою Koleos. Справа не тільки у популярності бюджетних моделей Captur і Kadjar, а ще і у питанні іміджу французького бренду у світі. Новий Koleos намагається бути стильним та виразним, а допомагають йому в цьому нестандартні рішення в дизайні передньої оптики та формі кузова. Автомобіль здається міцним завдяки високій лінії даху та крупним легкосплавним дискам. Найбільший вплив на новачка безумовно відіграв менший родич на ім’я Megane.

Найпопулярнішим двигуном для Renault Koleos може стати 1,6-літровий дизель DCi, запозичений у Nissan X-Trail. Цей 130-сильний мотор може працювати в парі з механічною та автоматичною коробкою перемикання швидкостей. За офіційною інформацією базовий турбодизель втрачає біля 7 літрів пального на 100 км пробігу. Модифікація Dynamique S має в своєму розпорядженні 2-літровий двигун на 175 к.с. та довгий список базового обладнання яке включає скляний дах, шкіряну обробку салону, 18-дюймові колісні диски з легкого сплаву, клімат-контроль, 7-дюймовий екран мультимедійної системи R-Link2 з підтримкою Apple CarPlay. Додавши ще 4 тисячі євро клієнт отримає версію під назвою Signature, де з’явиться система повного приводу 4WD, 19-дюймові колеса та світлодіодні фари головного світла.

На відміну від деяких конкурентів, Koleos може похвалитися містким багажним відсіком на 624 літри корисного об’єму. При складених спинках задніх сидінь, об'єм збільшується до 1690 літрів. Також слід зауважити, що на задньому ряді Renault Koleos місця достатньо для трьох дорослих пасажирів. 

Несподівано для багатьох автомобільних експертів, французи вирішили продавати новий Koleos не тільки у Європі, а і у всьому світі…

26.05.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Специфікації та ціни Renault Koleos 2018 модельного року

Політика конфіденційності